دلیل تجویز قرص آتورواستاتین توسط پزشک، بخاطر مشکل زانو درد و درد کتف؟

سلام آقای دکتر؛ خداقوت
من بخاطر درد زانو و کتف سمت راست به جراح مغز و اعصاب مراجعه کردم که قرص سلوکسیب و قرص آتورواستاتین برای من تجویز کردن، که تا جایی که من مطالعه کردم قرص آتورواستاتین برای کاهش کلسترول خون تجوییز میشه. آیا این قرص موارد مصرف دیگری هم دارد؟
اگر ندارد، آیا منطقی است که بدون انجام آزمایش قرص چربی خون برای کسی که سابقه چربی خون هم ندارد، تجویز شود؟
آیا این قرص رو مصرف کنم؟
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید. باتشکر و سپاس

بازدید : 72 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراح استخوان و مفاصل ‌جراحي‌هاي فوق تخصصي زانو ولگن در تهران