افسردگی و اعتماد ب نفس پایین؟

سلام 13ساله ازدواج کردم پسر11ساله دارم توی این مدت خیلی زیاد از طرف همسرم و خانواده اش مورد تحقیر و توهین و حتی کتک کاری شدم الان یه سالی میشه احساس میکنم حالم اصلا خوش نیس دوست ندارم بخندم شاد باشم اعتماد ب نفسم پایینه بیشتر از یکی دو کلمه نمیتونم حرف بزنم و.. میشه لطف کنید و کمکم کنید

1 پـاسـخ

  • سلام وقت شما هم بخير اينکه در يک محيطي قرار داشتين که موجب آزردگي شما شده ،پس کاملا طبيعي هستش که اعتماد به نفستون و همچنين پايين اومدن خلق شما رو کاهش بده،شما حتما نيازمن زوج درماني و مداخلات در رابطه با بهبود شرايط هستين،در صورت تمايل ميتونيد به صورت تلفني هم از مشاوره روانشناسي استفاده کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 45 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران