۳۲
۷۱
خانــم

در مورد مشاوره تلفنی؟

سلام خوبین میشه بگین خانم ها چرا وقتی از مشاور اقا کمک میخان در مورد تعرض دوران کودکی که بهشون شده احساس گناه میکنن بعد خودافشایی ؟
من دچار این حالت شدم تو مشاوره تلفنی ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام تعارض يا سو استفاده براي هر کسي ممکن است شخصي ترين مسأله ي آن شخص باشد و ممکن از سوي جنس مقابل اتفاق افتاده باشد و افشا و کمک روانشناس آقا براي بازسازي اين مسأله ممکن است در ابتدا ناراحت کننده و حس هاي دوران تجاوز رو تداعي کند. ولي من توصيه ميکنم حتما درمان تون رو ادامه بدين تا به حال خوب برسين

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 12 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس، موسس و مسئول فني کلينيک حال خوب در تهران