۳۳
۸۴
آقــا

تفسیر ام‌ار وی؟

سلام همسر من دو هفته پیش با شکایت سردرد شدید و تهوع واستفراغ به بیمارستان منتقل شدن که هیچ تشخیصی داده نشد با مراجعه به متخصص دیکر ام ار وی درخواست شده که در جواب mraتهیه شده از مغز عدم رویت و فلوی مشخص در شریان sup.cerebellararteryسمت چپ حلقه ویلیس با احتمال تنگی انسدادی نمایان است
درmrvکاهش مشخص فلو و کاهش قطرسینوس وریدی لترا ل وسیگموییدچپ بااحتمال ترومبوزانسدادی مشهوداست میشه تفسیر کنید وخطرات شو بگید

بازدید : 194 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب نورولوژي در پلدختر