۱۶
۶۰
خانــم

آیا عوارض خود ارضایی پس از ترک آن کاملا از بین میرود؟

سلام من تازه میخوام به 16 سالگی وارد بشم و از 15 سالگی خود ارضایی کردم
خود ارضایی رو با تمام وجود میخوام ترک کنم چون اثرات خیلی بدی رویم گذاشته مثلا مشکل حافضه که خیلی درگیرم باهاش
مثلا در حفظ کردن درس 1 سوالو توی 2،3 دقیقه کاملا حفظ میکردم ولی الان اون سوالو توی 10 دقیقه حفظ میکنم
حالا میخواستم بدونم آیا بعد از ترک ان کاملا بدنم به حالت اولیه خود برمیگرده؟

2 پـاسـخ

  • باسلام:
    اگراز15سالگي تا16سالگي بوده است،بله همه به طورکامل ازبين رفتني هستدليکن مسئله حافظه که مطرح کرده ايدمربوط به عوامل ديگري است ازجمله عوامل مسبب والقاکننده عمل مطروح.خوداين عمل نقش کمتري درحافظه تان داشته.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 82 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران