۶
۱۶
خانــم

عفونت و پارگی پرده گوش؟

سلام
دخترم 6 سالشه و سه هفته پیش شدیدا گوش درد شد و بعد از سه روز دربیمارستان بستری شد لازم به ذکراست همان روز گوش راست دچار خونریزی و چرک و گوش چپ فقط چرکی شد
تشخیص دکتر عفونت شدید گوش میانی و بسته شدن لوله استاش بود که گفتن باعث پارگی پرده هر دو گوش شده
دو روز آنتی بیوتیک تزریقی دریافت کرد و بعد ترخیص شد و تا ده روزقرص سفیکسیم 200 مصرف کرد به اضافه قطره سیپلکس و شربت ستیریزین و شربت سودوافدرین
دوباره که به دکتر مراجعه کردیم گفبتند که مشکلی نداره و رو به بهبوده در حالی که گوش سمت راست شبها درد داره دکتر ادامه قطره سیپلکس و شربت سودوافدرین رو توصیه کردن و قطره میکساکورت رو به داروها اضافه کردندو که گفتن هر شب یک قطره در گوش راست چکانده شود
از روزی که قطره میکساکورت رو استفاده میکنه موقع خواب درد گوش راست شدید میشه
میخواستم بدونم علت چیه و آیا ادامه مصرف این قطره مشکلی ایجاد نمیکنه؟آیا دلیل دیگری برای ادامه درد وجود داره؟
باتشکرفراوان از شما

1 پـاسـخ

بازدید : 45 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش، حلق، بيني در تهران