ورم پای راست؟

با سلام خدمت شما من حدود 10 ماه پیش مچ پایم یه اسیب جزیی دید ولی چون سرباز بودم مجبور بودم خیلی روی پا راه بروم ولی هرماه ورم پاییم بیشتر میشد دکتر داخلی برام سونو داپلر عروق پا وازمایش کلی هم دادم همه خوب بود حالا گفتند قلب هم چک شود اگر قلب هم موردی نداشت باید چه کاری انجام بدهم والان روی پاییم شدیدا ورم دارد ودرد میکند خواهشمندم مراراهنمایی کنید با تشکر ازشما متین هستم از اصفهان

1 پـاسـخ

  • سلام و وقت به خير اگر تورم يک سرفه است بعيد هست مربوط به قلب باشد. به هر حال MRI از ناحيه مچ پا و نيز MRI از ناحيه کف پا بدون کنتراست انجام دهيد تا اگر مشکل ارتوپدي باشد نشان دهد. شرح حال کامل لازم است اينکه در طول روز آيا کم و زياد ميشود يا خير. آيا بالا نگه داشتن پا بهتر ميشود يا خير. آيا صبح وجود دارد يا خير. و اينکه درد هم دارين يا نه. به هر حال بررسي ارتوپدي هم نياز دارد و من توصيه ميکنم به يک همکار ارتوپد در اصفهان مراجعه فرماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي پا و مچ پا در تهران