۳۷
۶۱
خانــم

تخمدان پلی کیستیک و اقدام به بارداری ؟

با سلام و احترام
بنده 37 سال سن دادم و یک دختر 6 سال دارم، 4 ماه در اقدام برای بارداری دوم هستم. ماه پیش در روز 12 سیکل سونوگرافی گرفتم تنها یک فولیکول 17 داشتم و pco هم در سونو گزارش شد، تمایل به مصرف داروی شیمیایی ندارم بخاطر عوارض احتمالی ( دو قلویی) خواستم بفرمائید پیشنهاد شما جهت دارو درمانی و اقدام به بارداری با حداقل ریسک دوقلویی چیست؟ قد 152 ، وزن 61 ، سیکل ماهانه بنده دقیقا 28 روز هست ، در ضمن موهای ضخیم در ناحیه چانه نیز دارم. با تشکر از پاسخگویی شما

1 پـاسـخ

  • سلام عزيزم، با توجه به شرح حالي که دادين چند مورد را خدمتتون عرض ميکنم:1- صرف نوشتن سونو مبني بر pco بودن نميشه به شما مارک pco زد، گرچه يکسري از علايم را مثل اضافه وزن و رشد موهاي زائد زير چانه را داريد، با اين حال يکسري ازمايشات هورموني حتما بايد انجام بدين. 2- در صورت pco بودن اولين و مهمترين درمان رعايت لايف استايل مثل به موقع خوابيدن (حداکثر 10-11 شب)، کاهش وزن (بر اساس bmi شما اضافه وزن دارين)، ورزش (پياده روي روزانه در حد 35 دقيقه)، رعايت رژيم غذايي مناسب بر اساس مزاجتون 3- ميشه يکسري درمان هاي طب سنتي رو هم براتون تجويز کرد ولي با توجه به سنتون که بالاي 35 ساله اگه قصد بارداري دارين بايد سريتر اقدام کنيد شما ميتونيد مسائلي که گفتمو رعايت کنيد ازمايشاتو انجام بدين نهايتا 3 ماه روي رژيم طب سنتي باشيد بعد اقدام به بارداري کنيد البته بر اساس ازمايشاتتون ممکنه نياز به داروهاي شيميايي هم باشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 47 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران