بی حوصلگی، کم خوری و غمگین بودن پسر 14 ساله ام؟

با سلام. متاسفانه پسر 14 ساله ام مدت سه ماهی هست خیلی کم حوصله هستند و بسیار کم غذا میخورن و وزنشان خیلی اومده پایین یعنی از 55 کیلو رسیدن به 47 کیلو و هر وقت هم راجب غذا خوردن و دلایل کم خوردن صحبت میکنیم بسیار عصابی میشن و حتی گریه هم میکنن.
سوالم این بود که چه کاری باید انجام بدیم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
فقط ذکر کنم در سه چهار ماه گذشته دو تا مسابقه ورزشی داشته که متاسفانه موفق نبوده و از این بابت خیلی ناراحت شدند.

بازدید : 91 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (روانشناس) کودکان و نوجوانان در تهران