قرمزی جای جوش؟

سلام خسته نباشید.ببخشید من 16 سالمه و دوسال تا الان جوش میزدم ولی جوشام خوب شدن و جای قرمزشون مونده.بعضیا میگن باید صبر کنی خودشون برن.میخواستم بپرسم کرم یا محلولی هست که اینا رو از بین ببره؟

1 پـاسـخ

  • بعد از درمان جوش ها مراحل مختلفی برای درمان جای جوش که یعنی التهاب و قرمزی یا برخی مواقع لک های کمرنگ یا منافذ باز را شروع کنید که بسته به شرایط پوست بیمار متفاوت هستند.........با توجه به سن شما چربی پوست طبیعی است که حتما با استفاده از یک شوینده مناسب و همین طور اسکراب های هفتگی خود شما میزان چربی و اسیب های ناشی را میتوانید کنترل کنید..........(مشاوران پوست مطب دکتر خلیلی)

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 236 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران