۴۹
۸۰
خانــم

آیا ضعف و بی حالی و کم خونی های پی در پی مربوط به تیرویید می شود؟

چند سال پیش به دکتر غدد مراجعه کردم با توجه به ستی اسکن و نمونه برداری تیرویید بیش از ده نودل در تیرویید من تشخیص دادند که غالبا زیر 10 میلی بودند. داروی خاصی توصیه نکردند . در بعضی از حالته دچار تنگی نفس و سرفه میشوم گاهی درد های ناگهانی کوتاه مدت در ناحیه گلو احساس می کنم . و اذیت هستم . دچار دیابت و کم خونی شدم . کبد چرب هم اضافه شده . خواستم ببینم اینها به هم ربط دارند یا نه و اینکه از کجا شروع کنم برای درمان . یکی از اقوام با علائم تقریبا مشابه به شما مراجعه کردند و راضی هستند . به نظرتان اول از تیرویید شروع کنم ؟ چون ساکن خوزستانم آیا می تونم نوبت روزانه بگیرم ؟

بازدید : 817 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در تهران