۲۴
۷۵
آقــا

زود انزالی در رابطه جنسی ؟

سلام خسته نباشید*دکتر من 24سال سن دارم از زمانی که خودمو شناختم مشکل زود انزالی داشتم تا همین الان که متااهل هستم یک فرزند یک ساله ام دارم این مشکل زود انزالی در رابطه جنسی یا نزدیکی دچاره مشکل بزرگی شده برای من که اوایل بخاطرش قرص تاخیری ژل پماد اسپری استفاده میکردم و اینا همشون در رابطه جنسی به طور بی حس کننده عمل میکنه و از رابطه جنسی هیچی متوجه نمیشدم و چون اگاهی کافی ندارم نداشتم دست به قرص های ترامادل قرص های مخدر پناه میبردم اوایل جواب میداد ورابطه جنسی حدود نیم ساعت تا یک ساعت به بالا طول میکشیداما چون خیلی شهوتی هستم و زود به زود نزدیکی میکنم باعث میشد قرص هم مصرف کنم که باعث معتاد شدن به قرص ترامادل شدم که هم میل جنسیمو ازم گرفته هم گاهی بعد از ادرار اب کمرم خود به خود خالی میشه بابدبختی تونستم عادت استفاده قرص ترامادل که چه نزدیکی داشتم چه نداشتم مصرف میکردم در روز3یا4عدد و شب ها هم چون تاصبح بیدارم گاهی 3یا4عدد هم شب تاصبح مصرف میکردم به بد بختی تونستم مصرف قرص به روزی 2عدد برسونم و اونم بتونم ترک و کنار بزارم ولی مشکل اصلی اینا نیس همه بدبختی من از زود انزالی شروع میشه من شنیدم میگفتن دکتر های درمان زود انزالی فقط با روان کاوی روانشناسی اینجور چیزا درمان میکنن که چون میدونم با این چیزا مشکل من حل نمیشه تا حالا اقدامی نکردم ولی اگر درمانی غیر از صحبت کردن وجود داره که تظمینی زود انزالی منو درست کنه خواهش میکنم راهنماییم کنید تا چاره ای کنم بیام پیشتون برای درمان تابامصرف این اشغال ها خودمو بدبخت نکردم با تشکر لطفا اگر امکانش هست این چت پیام منو حتما در صدر صفحه بزارین میدونم این مشکل داخل خیلی از جوان های دیگه ام وجود داره که یا میترسن سوال به این روشنی درست توضیح بدن یا براشون مهم نیس و مصرف قرص های اعتیاد اور روزی باعث نابودی زندگی ن تنها خودشون بلکه خانواده و اطرافیانشون بشه 😔باتشکر

بازدید : 63 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران