۳۸
خانــم

خارش پشت سر و ریزش موی شدید ؟

درود خانم دکتر عزیز
مدت طولانی است حدود 5 سال ‌که پشت سرم به شدت دچار خارش شده،در این مدت بارها به متخصص پوست مراجعه کردم،هر کدام نظراتی داشتند و نتیجه ای حاصل نشد ، حدود 1 سال پیش پدر و مادر همسرم در یک تصادف فوت شدن و شوک زیادی به من وارد شد و حدودا از 4 ماه پیش به شدت ریزش مو دارم و افسرده شدم ، پارسال یک بار هم کراتینه کردم ، دقیق نمیدانم علت این ریزش از کدام واقعه است ولی بدون اغراق میتوانم بگویم در این 4 ماه موهای من به یک چهارم حجم خود رسیده ، هر بار دستم را لای موهام میکشم حدود 20 تار مو از لابه لای موهام جدا میشود ، در اینترنت جست و جو کردم به علل مختلفی اشاره شد که مستلزم آزمایش و بررسی بود ، لطفا در حد امکان راهنمایی کنید ، با سپاس از شما🙏🏼

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير . حضوري تشريف بياريد بهتر ميتوان راهنمايي کرد. با توجه به توضيحات شما. لطفا با شماره 09021545995 تماس بگيريد به طور کامل و رايگان شما را راهنمايي ميکنن.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو و زيبايي در تهران