۱۶ سال و ..
۷۸
آقــا

تغذیه برای ورزش والیبال؟

با سلام‌. ورزش والیبال انجام میده پسرم میخام تغذیه مناسب باشه ک هم افزایش قد و قدرت بدنی کافی و عضله سازی داشته باشه

1 پـاسـخ

  • با عرض سلام و وقت بخير در ابتدا بايد عرض کنم که وزن پسر شما کاملا نشون دهنده رفتار نامناسب با بدن هست.... رفتا مناسب هم هيچ ارتباطي با هيچ موقعيت،جايگاه و شغلي نداره... بلکه به عنوان يک انسان بايد بدونيم با بدن چطوري برخورد کنيم و يه رفتار منظم و طبق ضوابط بدن.... عضله سازي هم به غير از ورزش بدنسازي با هيچ چيز ديگه درست نميشه. و در حين ورزش و ساخته شدن عضله بايد خوراک و رفتار هم درست باشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 50 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در کرمان