اختلافات در زندگی مشترک ؟

با سلام بعد از بیست سال زندگی دیگه حرف هیچ کدوم از ما دو نفر برایمان خوشایند نیست

1 پـاسـخ

  • با سلام دوست عزيز وقتي اختلافات به صورت حل نشده در طول زندگي باقي مي مانند، در طول زمان منجر به از بين رفتن عاطفه مي شونند،مطمئنا مسايلي براي هر دو طرف هستند که باعث ناراحتي ها و دل چرکيني عا شده و به اندازه کافي دلجويي و رفع مشکل لنجام نگرفته و احترام و عاطفه با مشکل مواجه شده،پيشنهاد من هر دو براي مشاوره خانواده چند جلسه اي پيش مشاوره خانواده برويد و لطفا خودتان دست به کار حل نشويد،چراکه حاکم بيطرفي اين بين نياز است،اين رابعنوان تبليغ برداشت نکنيد،تجربه در نظر بگيريد،پيشنهاد من جناب آقاي دکتر صدقي در مرکز مشاوره ارديبهشت تبريز مي باشند. موفق باشين

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 86 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران