واریکوسل سمت چپ بیضه ؟

سلام آقای دکتر،
من 47 سالمه و زن و بچه ندارم و دیگه هم نمیخوام بچه دار بشم . هر دو بیضم واریکوسل دارن ولی واریکوسل سمت چپم حادتر هست و بیضه سمت چپم رو خیلی اویزونتر کرده و چون شغل من رانندگی هست بیضم زیر پام گیر میکنه و عذابم میده.
خیلی کارها کردم ولی هیچ فایده ای نکرد.
حالا دیگه به جایی رسیدم که ترس و اضطراب نشتن روی بیضم مثل یک خوره افتاده جونم و احساس سکته بهم میده .
میدونم که جدا کردن بیضه کار عاقلانه ای نیست ولی مثل یک دندون فاسد عذابم میده.
لطفا کمکم بکنید .
در ضمن من در لندن زندگی میکنم و اگر وقت جراحی بدین ، خدمتتون حاضر میشم.
ایمیل من : shake842@yahoo.com
تلفن من: 00447877951362
ممنون

بازدید : 239 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران