۳۷
۹۸
خانــم

افسردگی ووسواس فکری؟

سلام خسته نباشید یه مدتی هست احس میکنم افسرده شدم همش گریه میکنم انگیزه برا ادامه زندگی ندارم از تنهایی میترسم اضطراب تپش قلب میگیرم زیاد فکر میکنم به گذشته همش تو گذشته موندم میگم چرا اینکارو کردم یا چرا این کارو نکردم از اینده میترسم همش بحسرت زندگی دیگران میخورم از خودم بدم میاد زود عصبانی میشم زودم خوب میشم وقتی تپش قلب میگیرم نفسم بالا نمیاد دیگه واقعا کلافه شدم لطفا راهنماییم کنید

3 پـاسـخ

  • درود نسرين عزيز
    موارد ذکر شده از سوي شما نشان از افسردگي به همراه اضطراب و استرس بالا هست.البته حتما نياز به تشخيص و ارزيابي دقيق هست.
    اين موارد بر روي کنترل خشم شما،اميد به زندگي حال و آينده ، روابطتون با اطرافيان و در جامعه و... تاثير مستقيم دارد.
    بايد زودتر پيگير راه درمان باشيم.چرا که مشکلات روحي مثل استرس و اضطراب بالا ، مستقيما بر روي جسم شما تاثير دارد و اگر موندگار بشن ، در سنين بالاتر بسيار مخاطره آميز خواهند بود.
    لذا توصيه به شما استفاده از روان درماني به همراه نوروفيدبک (بهترين درمان بدون دارو) هست.
    همکاران بنده ميتوانند شما را راهنمايي کنند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام. بيماريهاي اعصاب وروان حاصل اشکالاتي در عملکرد بخشهاي مختلف مغز هستند و خودبخود خوب نميشوند بلکه بدون درمان در گذر زمان اغلب بدتر ميشوند . مغز عضو بسيار مهمي است و بيماريهايش بقيه بخشهاي بدن را هم لطمه ميزند. اين بيماريها حاصل تلقين ناشکري و.. نيستند و مانند هر عضو ديگر مغز هم بيمار ميشود. مشکلات گوارشي قلب و عروق و تنفسي تها بخشي از ليست طولاني عوارض بيماريهاي اعصاب وروان درمان نشده هستند. اشکالات ارتباط با اطرافيان مشکلات حافظه کاهش لذت از زندگي مشکلات کيفيت خواب و مدت خواب نيز از عوارض ديگر هستند. لذا حتمن و در اسرع وقت ويزيت تلفني يا حضوري متخصص اعصاب وروان لارم داريد تا با ويزيت تخصصي بيماري شما بطور دقيق مشخص شود و به موقع درمان شويد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(1)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 167 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در سرخه