ایستادگی طولانی مدت ؟

سلام من مهندس ناظر ساختمان هستم در طول رور ممکن است 8 تا 10 ساعت ایستاده هستم
میخواستم دارو یا راهکار برای تقویت بدن و پا و کمر بدونم ک دچار مشکل نشم

2 پـاسـخ

  • باسلام:
    نميتوان فقط باتغذيه وداروبه افزايش توان عضلات قرمزوسفيدبدن رسيدوازواريس ومشکلات ديگري که دراثرسکون عارض ميشونددورماند.خوردن سبزيجات ميوه ها ومغزجات ميتوانداملاح وويتامين هاي موردنيازبراي استحکام رگهاوعضلات واستخوانهاراتامين کندمکملهاي دارويي زيادي نيزساخته شده وبراي يک برنامه خوب بايدحضوري مشاوره شويدتاازتلف کردن پولتان باداروهاوفيزيوتراپي هاي مختلف ونيزخراب شدن عروق وعضلات ومفاصل واستخوان بابدنسازي هاوتمرينات وورزشهاي اشتباه جلوگيري شود.دراين صفحه الکترونيک غيرحضوري فقط ميتوان گفت تاآنجاکه ممکنست درحالت سکون چه ايستاده وچه نشسته نمانيدبه ورزشهاي افزايش دهنده قدرت عضلات بپردازيدوازميوها(حداقل روزانه300گرم)وسبزي(حداقل روزانه250گرم)ومغزه ها(حداقل روزانه70گرم)استفاده کنيدبه همراه حبوبات (معادل نيم ليوان خام)وگوشت ها(130گرم)ولبنيات(سه ليوان).
    همه مقاديربراي جنس مذکرباوزن70کيلوگرم وميزان کارمتوسط(نظارتي)وبراي يک روزبيان شدند.ازغلات(گندم وجووبرنج وماکاروني)نيزبه ميزاني که ضعف وگرسنگي باقي نماندبه رژيم بالااضافه کنيد.
    تناسب(مناسب بودن)رژيمهاي بالاعلاوه بروزن وجنس وحجم کارگفته شده مشروط برنبودبيماريهاي قند،قلبي،کبدي،کليوي ،ريوي وعصبي پيشرفته وسرطان هم هستند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 64 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران