مشکلات روده؟

سلام. من حدود 6 ماه است که گوارشم دچار مشکل شده. ابتدا حس میکردم که مایعی با فشار خیلی زیاد داره از معده ام به درون مری وارد میشه و باعث می‌شد از شدت درد سریع از خواب بیدار بشم و بعد از این دچار یبوست شدیدی شدم و مدفوع من بوی نامناسبی پیدا کرده و حتی توان خروج گازهای معده خودم را ندارم، اسفنکتر مقعدم هم دچار خونریزی شده و چون بخاطر احساس سیری خیلی شدید و نفخ همیشگی در معده نمیتونم غذا بخورم حدود 15 کیلو وزن کم کرده ام. اطراف روده من بخاطر فشار زیادی که برای دفع به خودم میارم خیلی دردناک شده است و واقعا نمی‌دانم مشکل از کجاست، در مناطق محروم زندگی میکنم و بارها به پزشک مراجعه کردم اما متاسفانه پزشک ها نمی توانند تشخیص بدهند مشکل من چیست. لطفا و خواهشا من را راهنمایی بفرمایید.

آیا این علائم می‌تواند نشانگر انسداد روده یا سرطان روده باشد؟

1 پـاسـخ

بازدید : 71 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي روده بزرگ و مقعد (کولورکتال) در مشهد