۱۱وشش
۳۱
خانــم

بچه ای که 11وشش ماه برای اولین بار پریود شده از شش سالگی بلوغ داشته با رویش مو از پایین بدن با قد143 ووزن 31 تا چند سانت میتونه رشد کنه؟

سلام خانم دکتر عزیزم تعریفاتونو با نظرات مردم تو اینترنت خوندم دا رم از غصه دق میکنم به حق امام رضا جوابم‌ بدین هفت روز دنیا رو سرم خراب شده یه امیدی بهم بدین که دخترم با این شرایط چند سانت دیگه رشد میکنه سنش 11وشش ماه باقد 143وزن 31کیلو برای اولین بار هفت روز پیش پریود شد اولین نشان بلوغ شش سالگی با رویش مو از پایین بدن دکتر اطفال بردم آزمایش گرفت گفت خوبه منم بیخیال شدم تا امسال که پریود شد سن استخوانی 11ساله زده ازمایشاش چهارشنبه باید بگیرم دکتر سریع آمپول رشد نوشت گفت بزن ولی من شک داشتم دیگه نمیخام قربانی دکترای بجنورد بشم دخترم کاشت حلزون البته من نوبت برای مطبتون گرفتم ولی تا شنبه میمیرم دخترم کاشت حلزون هم هست

بازدید : 132 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در کوثر