سونو گرافی پروستات؟

باسلام وخسته نباشید.اقای دکتر مردی 50 ساله هستم .توسونوگرافی بنده نوشته حجم پروستات 35ccواکوی پارانشیمال هتروژن وحاوی چند کانون کلسفیکاسونcoarse رویت گردید.برجستگی تا 4mmلوب مدین پروستات به کف مثانه مشهود است .درضمن آزمایش psb0/8 میباشد. شبها هم یک یا دوبار به دستشویی می رم.فقط فشار ادرارم کم می باشدودرد ادرار وانزال ندارم لطفا بفرماییدآیا خطرناک هست وچی مصرف کنم باتشکر محمدی از زنجان

بازدید : 2 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران