ناتوانی در گذاشتن پاشنه پا ودرد شدید ؟

سلام آقای دکتر وقتتون بخیر باشه
من حدود 3 ماهی هست که مچ پای سمت چپم درد میکنه چندباری دکتر رفتم و نظرات مختلفی از جمله اینکه شاید چون پای چپ هست از سیاتیک باشه و نوار عصب عضله دادم ولی َمشکلی نبود و گفتن شاید خار پاشنه باشه ولی نبود و گفتن در رفته جا انداختن ولی درمان نشد
مچ پای سمت چپم به شدت درد میکنه و ورم کرده و روی پام هم درد میکنه عکس هم از سه زوایه انداختم ولی مشکلی نداشت و پاشنه ی پام رو نمیتونم زمین بزارم و روی پنجه راه میرم و موقع فشار عصبی و سرما بیشتر اذیت میکنه و احساس میکنم با گذشت زمان انگار مچ پام داره انحراف پیدا میکنه
ممنون میشم بگید چه احتمالی میدید و اینکه آیا درمان و تشخیصی داره؟! چون موندم چیکار کنم وقتی تشخصی داده نمیشه

1 پـاسـخ

  • با سلام و وقت به خير نياز به معاينه کامل و شرح حال دقيق مي‌باشد. در کل اگر تورم در خود مچ پا است نياز به انجام ام آر آي از مچ پا بدون کنتراست و همچنين آزمايش خون از لحاظ فاکتورهاي التهابي و نيز تستهاي روماتولوژيک و سرونگاتيو ميباشد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي پا و مچ پا در تهران