سرطان معده؟

سلام. سوالی داشتم از خانم دکتر که پدرم نزدیک یکماهه که با تشخیص چندین دکترهای متخصص و فوق تخصص که پدرم سرطان معده دارن .حالا بعد این مدت نزدیک 3روز پیش با تشخیص دکتر شروع به یک جلسه شیمی درمانی شدن .و دکتر 8 جلسه شیمی درمانی را برای بیماری پدرم تجویز کردن. حالا 3روز پیش که شروع به شیمی درمانی کردن دربیملرستان غذا رو کامل نه ولی 70درصد غذا رو میخوردن .حالا که خونه آوردیمش زیاد میل به غذا ندارن هر کاری میکنیم که غذا رو بخورن به زور شاید 30 یا 40 درصد از غذا رو میخورن .اونم با کلی خواهش وتمناه .لطفأ خانم دکتر راهنمایی کنین که چه غذاهایی بهش بدیم که مقوی و پر کالری باشه. آیا از مکملها و قرصهای تقویتی میتونیم بهش بدیم. ممنونم

1 پـاسـخ

  • با سلام خدمت شما دوست عزيز با توجه به اينکه بعد از هر جلسه شيمي درماني طبيعي هست که بيمار بي اشتها شود و با گذشت چند روز مجدد ميل به غذا بهتر خواهد بنابراين شما در زمان بلافاصله بعد از جلسات شيمي درماني سعي کنيد تعداد وعده ها را در روز افزايش دهيد و از مواد غذايي نرم که خود بيمار تمايل دارد به دفعات در روز و کم کم داده شود و براي افزايش کالري روغنهاي مفيد مثل زيتون يا مغزها پودر شده در غذاهايي ميل فرني يا سوپها استفاده کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 19 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در دهدشت