چسبندگی رحم به روده و لگن؟

سلام
من 36 سالمه حدود 8 سال پیش یه فیبروم 10 سانتی داشتم که اونو جراحی کردم و سال بعدش باردار شدم و موقع زایمانم به من گفتن که رحمت دچار چسبندگی شده که بخاطر اون رحم از خلف چسبندگی به روده و چسبندگی به لگن داشت و به من گفتن که اگه بخوای مجدد زایمان کنی ممکنه موقع زایمان به مثانت یا روده هات صدمه برسه و دچار پارگی بشن
حالا سوال من اینه که پارگی روده یا مثانه چجوریه عوارض خیلی جدی داره
اگه آخرش روده هام یا مثانم دچار پارگی بشن قابل درمان هستن چون ما دامادمون دچار چسبندگی روده شده بود و بخاطر اون قسمتی از روده هاش رو برداشته بودن ولی نمیبینم خیلی تو زندگیش اذیتش کنه یا پارگی مثانه چی اون چجوریه اون ممکنه خیلی زندگی رو تحت تاثیر قرار بده

1 پـاسـخ

بازدید : 90 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران