۵۱
۹۳
خانــم

افسردگی.بی انگیزکی.بی علاقه گی نسبت علایق قبلی.کم فعالیتی.چاقژ؟

سلام آقای دکتر .من خانمی 51 ساله ومجرد وکارمند هستم.سالها با افسردگی دست وپنجه نرم میکنم.البته چمد سال تحت درمان بودم.مقداری بهتر شدم .چند سال هست که درمانی انجام ندادم.روال زندگیم تقریبا عادی بوده.چند ماهه پدرمو از دست دادم .حالم بدتر شده.عصبی وپرخاشگر شدم.بی حوصله وناامید تر شدم.من مادر هم ندارم.خواهر برادرام اکثرا ازدواج کردن ویک خواهر کوچکترم با من زندگی میکنه.... علاوه بر خودم مشکل افسردگی بدتر برادر بزرکترم را هم دارم .حیلی نگرانشم

1 پـاسـخ

بازدید : 98 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در سرپل ذهاب