۷۸
۵۱
آقــا

تغییریا حذف درمصرف قرص پارکوهیل۱۰۰/25 یا آلونتا۳۷/5به دلیل عوارض و لرزش شدیدامکان پذیره?؟

عرض سلام و سپاس فراوان.برای پدرم به دلیل بیماری پارکینسون داروهای :
ال دورام سی فورت 250 هر 4 ساعت 1/2قرص ,
صبح ا عدد کپسول آلونتا ونلافاکسین 37/5
و 2عدد قرص پارکوهیل100/25یکی صبح یکی شب تجویز فرمودن.
از زمان مصرف داروها پدرم دچار عوارض شدیدعدم تعادل حرکت,سستی و رخوت,تاری قرمزی و درد چشم,لرزش شدید و خواب الودگی,خشکی دهان در کل روز شدن و قادر به انجام کارهای معمول روزانه که قبل مصرف داروها انجام میدادن نیستن.ایا امکان حذف یا تغییر دوز دارو ها امکان پذیره?
من قبلا هم سوال پرسیدم اما متاسفانه پاسخ داده نشد به همین دلیل با اصرار ایشون و مشاوره مرکز دارویی مجبور به حذف یک عدد از قرصهای پارکوهیل صبح شدیم.بسیار سپاسگزار میشم پاسخ بفرمایین ,چون واقعا ایشون دچار مشکل هستن.

بازدید : 42 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران