لکه بینی؟

سلام من مدت چهارده روز هست لکه بینی دارم اوایل قهوه ای رنگ الان سیاه رنگ هست و خیلی کم شاید در طول روز یبار لکه بینی داشته باشم اما مدت زمان چهارده روز هست ک لکه بینی دارم مجرد هستم و خاستم دلیلش بدونم ب دکتر زنان هم دسترسی ندارم فعلا ممنون میشم پاسخ بدین

1 پـاسـخ

  • سلام براي اينکه پاسخ دقيقي به سوالتون بدم بايد شرح حال کاملي ازتون داشته باشم و اولين قدم براي بررسي اختلالات قاعدگي در خانمهايي سنين باروري (15 تا 50سال) رد بارداريه، پس لازمه يک ازمايش BHCG انجام بدين و در صورت منفي بودن ميتونيد يا حضوري تشريف بياريد مطب و يا وقت مشاوره تلفني بگيريد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 24 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در بندر دیلم