۲۷
۶۴
خانــم

درد در لگن احساس سوزش و سوزن سوزن شدن در پاها؟

سلام خسته نباشید. من دو سال پیش یه تجربه تصادف داشتم که ماشین از پشت با ماشین من برخورد داشت دو هفته بعد این اتفاق دچار کمر درد شدم اما شدید نبود درحدی که فکر میکردم بخاطر زیاد سرپا بودن یا کار کردن هست یه مدت که گذشت درد بیشتر شد و با تایم کمتری سرپا بودن و راه رفتن دچار کمر درد میشدم
تا جایی که درد تو پاها و سوزن سوزن شدن هم اضافه شد
سال گذشته به دکتر مراجعه کردم و گفتن عصاب های مهره آخر کمرم درگیره برام ام آر ای نوشتن که بخاطر ترس اقدام نکردم.
هفته پیش چند روزی رو به شکل مداوم درد تو لگن داشتم و سوزن سوزن شدن تو پاهام
دو روز که استراحت میکنم و دارو آل فینیکس استفاده میکنم خیلی بهترم درد تو لگن ندارم اما سوزش و سوزن سوزن شدن دارم
میخواستم بدونم پارگی دیسکه ؟ با چه مدت استراحت ممکنه پارگی ترمیم بشه ؟ و بعد چه مدت اگر بهبود پیدا نکنم باید برای جراحی یا روش های دیگه اقدام‌ کنم ممنون

بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراح استخوان و مفاصل ‌جراحي‌هاي فوق تخصصي زانو ولگن در تهران