لوزه و خلط پشت گلو ؟

عذر میخوام من درکنار اون علائم بوی بد دهان ، میکروبی بودن معده عصبی بودنش و میگرن معده هم دارم ، حتی اب دهنمو که قورت میدم خودم میتونم بوی بدو حس کنم
من شونزده سالمه و من وقتی کوچیک تر بودم دکتر گفت لوزم نیاز به عمل داره و به خاطر سن کمی که داشتم ترس زیادی داشتم ، ولی خیلی زود به زود سرما میخورم ، و وقتی سرما میخورم خر و پف میکنم ، صدام میگیره بینیم میگیره ، تو خواب نفسم میگیره و از خواب میپرم و نمیتونم نفس بکشم
و به طور کلی این حالت همیشه بوده برام ، حس میکنم یه چیز تو گلومه ، شاید خلط باشه ، ولی دائم گلومو صاف میکنم هر چند ثانیه یه بار ، یکم که حرف میزنم صدام میگیره ، صبحا صدام خیلی میگیره ، و گاهی ناگهان خشن میشه صدام ، یه مدت پیش دکتر داخلی دیدن و گفتن لوزه نیاز به عمل نداره ولی بااین علائم ، ممکنه احتیاج به عمل لوزه باشه ؟

1 پـاسـخ

بازدید : 44 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش ، حلق ، بيني، گلو و جراحي سر و گردن در تفرش