کمال بدبختی با همسر فوق لیسانسم و خانواده بسیار متمدن و با فرهنگ ایشون ؟

سال 96 نمیدانم خدا از کجا یقه بدبخت مرا پیدا کرد و تو اینترنت با همسرم آشنا شدم و نمیدانم چطور شد تا به دام ایشان افتادم و منو چنان موم کرد که نه مهریه نه شرایط هیچ چیز جلو دارم نشد . بعد عقد حالا فهمیدم چه غلطی کردم ایشون بسیار بد دهن. بد بین .شکاک . غیر معاشرتی. خودسر . کوتاه فکر و احمق. بی ملاحظه . بی مرام . نمک نشناس . دهن بین . فاقد استقلال شخصی و شخصیتی. نقشه کش و تله گذار . مغز ایشون متصل به دهن مادرشون و خواهر برادرای از خودش بدتره . از روز اول تلاشم خاتمه به زندگی با این خانوم هست ولی چون مهریه بالایی داره در توانم نبود و نخواستم به همچین آدمی بدهکار بمونم ایشون نه آبرو برام گذاشته نه شخصیت چون خودشون فاقدش هستن سر خود هم دست به هر کاری میزنه تا میگم بالا چشت ابروس منو تهدید میکنه که لات دارم لوتی دارم چاقو کشیت میکنیم خانوادتو از رو زمین نیست میکنیم و ال وبل حتی به مادرشم مشکلمو گفتم با کمال بی ادبی ایشون هم عوض اینکه چند کلامی حرف منو گوش کنه شروع به دری وری و فحاشی و تهدید کردن بنده کرده که البته من با جان و دل منتظر لوتیهای این مادر و دختر هستم . تا 6 ماه قبل میگفتن مشکل دختر اینه که بچه دار نمیشه و نشان اتهام رو به من بود که من خودمو دستکاری کردم و اگه این بچه دار بشه آدم میشه و زندگی میکنه ( نقطه تایید از طرف خانوادشون که برا آدم شدن دخترشون شرایط لازمه والا آدم خونه بخت نفرستادیم) الان شکر خدا نا خودآگاه صاحب بچه شدیم ولی روز از نو روزی از نو و ایشون و خانواده با من دشمنش که دلیل دشمنی اونا با من فقط این میتونه باشه که چون نمیتونن مثل من بشن و یه شخصیت بالا و معقول و اجتمایی داشته باشن و تلاش در زیر کشیدن من تا حد خودشون هستن کارای خودشونو ادامه میدن . ختم کلام اینکه من با ایشون نمیتونم زندگی مشترک رو ادامه بدم و فردا دادخواست طلاقمو میدم مهریه ایشون که اجرا گذاشته بودن و با کمال بی شرمی که خجالتم نمیکشید و تو خونه من نشسته و همه لوازم خونرو هم ازان خودش میدونه البته با پر رویی تمام که نمونه ایشون رو تا به این سنمون تو شهر خودمون و اطراف ندیدیم . بله مهریه ایشون تقسیط شده به 3 عدد سکه پیش پرداخت و 10 ماه یک عدد تکلیف بچه هم که مشخصه و مال خودشونه پس لطفا با شخصیت و با انسانیت و با غرور حداقل این دم آخر اون لیست جهزیه نامبرده رو بیارین و جمع کنین ببرین تا با این وضعشون تو شهر غربت آواره نمونن از من گفتن چون من خونه دیگه هم اجاره نمیکنم چون از آبروم سیر نشدم ایشون تو خونه و محله جدید بگن کسی منو نمیشناسه دستشو بزاره گوشش هر چی دری وری هست بهم بگه از این خونه هم میندازن بیرون پس لطف کنید با لوتی میایین با قمه کش میایین با لات میایین یا با دکتر و مهندس و تحصیل کرده میایین تشریف فرما بشین دست دختر مثل گلتونو بگیرین ببرین به درد من یکی و تبریز نمیخوره . با تشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناسي و مشاوره در تهران