علل طپش قلب، فشارخون بالادر شرایط استرس و ارتباطش با مشکل تیروئید؟

با سلام
ببخشید چون تصویر عکس بود تبدیل به متنش بهم ریخته شد البته یه قدری ویرایش کردم.

توضیحاتی که باید بدم:

دکتر تغذیه و عمومی، و داخلی هم همین نظر بر نورمال بودن آزمایشا رو دادن
عجیبه برام، خیال کردم شاید با مقایسه ی مثلا آزمایشای قبلی با این دو تای اخیر
داره تغییر میکنه که پرکار بشه
حالا تا شنبه یکشنبه که ببرم با جواب نمونه برداری نشون بدم ببینم با توجه به پرونده م نظر بدن
سابقه ی پرکاری ، کم کاری و گواتر در خانواده و فامیل درجه یک و دو داریم
ولی خب بی خوابی،سرگیجه ی گذرا،پریودهای سبک ‌‌کوتاه مدت، پایین اومدن وزن و سایز، اسهال،احساس طپش قلب و خستگی زیاد پیدا کردم. نمیدونم ربطش به چیه؟به کم خونی؟
توجیه این علائم چیه؟

Immunoassays-Thyroid Function
Test
T3:93 reference range:80-200
Reference range t4 :4.5-12 t4: 7.6 : (ECL)

80-200 : refrence range T3 (ECL) ()
Result
Unit
μg/dL
T4: 4.5-12
T3: 93
ng/dL
Reference range:80-200
TSH:1.48
Unit: μIU/mL
Normal ranges are according to the patients sex and age.
Immunoassay- Thyroid autoimmunity
Test
Anti thyroid peroxidase |[(TPO-Ab) (ECL)]
Result
20.1
0.3-4.2
Refrence Range
Unit
IU/mL
Up to 34 :Anti thyroid peroxidase

37وزن
39سن
148قد

با تشکر 🙏🌻

1 پـاسـخ

بازدید : 26 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق - آنژيوگرافي - بالن و استنت - درمان واريس در لاهیجان