احساس می‌کنم قلبم به قفسه ی سینه‌م لگد می‌زنه اونم بی دلیل .. آیا من یه مشکل قلبی دارم؟

سلام. من16 سالمه. نمی‌دونم از کِی اینطوری ام ولی فکر کنم چندسال اخیره که توی حالت عادی هستم و دارم زندگیمو می‌کنم ( هیچ فعالیت ورزشی یا استرس آوری هم انجام نمیدم ) ولی یهو قلبم در حالی که ضربان عادی خودش رو داره ، انگار به قفسه سینه‌م لگد می‌زنه یه بار و بعد دوباره عادی میشه و بعد از چند ثانیه بازم لگد و یه تپش ناگهانی و این چرخه کل روز ادامه داره! گاهی هم یه درد عجیبی رو تو قفسه سینه‌م احساس می‌کنم و برای چند دقیقه اصلا نمی‌تونم راحت نفس بکشم . آیا من مشکل قلبی ای دارم ؟

1 پـاسـخ

بازدید : 10 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران