۷
۲۷
خانــم

اسکن هسته ای کلیه برای کودک ۷ ساله؟

سلام و و عرض ادب
آقای دکتر دختر من مشکل عفونت مثانه داره که هر 2 یا 3 ماه یک بار این مشکل براش پیش میاد دکتر میبریم با مصرف آنتی بیوتیک خوب میشه ولی این بار عفونتش شدید شده بود آزمایش ادرار گرفتن دفع پروتئین داشت دکترش 3 عدد آمپول آمیکاسین 100 و سفیکسیم تجویز کردن که شربت رو گفتن تا 5 روز مصرف کنن 5 روز فاصله بیوفته بعد آزمایش خون و ادرار دوباره ازش بگیرین ولی همسرم اصرار کرد که همون روز پنجم که مصرف داروی آنتی بیوتیکش کامل نشده بود آزمایش خون و ادرار از دخترم گرفتیم میخواستم بدونم الان با این جواب آزمایش میشه اسکن هسته ای کلیه و مثانه انجام داد؟یا بازم مصرف آنتی بیوتیک رو باید ادامه بده؟تا چند روز؟یا جواب ادرار ممکنه به دلیل مصرف آنتی بیوتیک درست نباشه؟

1 پـاسـخ

  • با سلام در دختر بچه اي که در سن 7 سالگي دچار عود عفونت ادراري مي شود مي بايستي به مسئله نگهداشتن ادرار درمثانه براي مدت طولاني از طرف کودک و رفتن به دستشوئي در دقيقه نود توجه داشت و با بررسي هاي اوليه وجود يبوست مزمن و گاهي مخفي را( که آنهم در عود عفونت ادراري نقش دارد )، کنار گذاشت . بهتر است يک روز جهت معاينه و انجام بررسي هاي اوليه تشريف بياوريد مطب تا اقدامات لازم معمول گردد. در حال حاضر قبل از انجام ارزيابي هاي اوليه و عوامل مستعد کننده عود عفونت ادراري، انجام بررسي هاي تصوير برداري مثل تصوير برداري هسته اي از مثانه و ... ضرورت ندارد .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 41 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي کليه کودکان (نفرولوژي) در تهران