۱۹
۵۰
خانــم

سلام من از پارسال یک طرف صورتم باد میکنه و میخوابه دوباره ورم میکنه دکتر دندون پزشک رفتم از دندونام نبود پیش جراح فک صورت رفتم چیزی نگفت گوش حلق بینی رفتم گفتن ممکنه برای استرس چون کنکور داشتم باشه الان ورم صورتم دیگه نمیخوابه فقط کم و زیاد میشه ؟

حدود یک ماه قبل از این قصیه من چهار تا دندون عقلم جراحی کردم و یکیشون که دقیقا همون سمتی هست که صورتم ورم میکنه جراحی تخصصی و شدیدی شد که استخون فکم یه مقدار تراش دادن بعد یه ماه دقیقا این ورم کردن ها شروع شد و پیش دکتری جراح فک و صورتی که دندونم جراحی کردن رفتم ولی چیزی نگفتن گفتن خوب میشه
کل یه طرف صورتم از استخون فک تا زیر چشمم ورم میکنه
تویه این یک سال آزمایش کلی دادم و مشکلی تو آزمایشی نبوده
علتش چیه باید پیش چه دکتری برم که راهنماییم کنه ؟

بازدید : 16 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران