درمان افسردگی باRTMS؟

سلام
RTMS جهت درمان افسردگی شدید
چقدر بعد از شروع جلسات معمولا اثرش رو نشون میده و تا چه مدت باقی میمونه ؟
چند جلسه و هر چند روز یکبار بهتر است انجام بشود؟
این نوع درمان تا چه مدت ماندگار هست؟ نیاز به تکرار هم هست؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

1 پـاسـخ

  • از آنجائيکه بيماران براساس تشخيص روانپزشک تحت پروتکل هاي درماني مختلفي قرار مي گيرند نمي توان پاسخ صريحي و کلي به اين سوال داد، اما مي توان انتظار داشت که در نيمه جلسات درماني علائم بهبودي براي بيمار و درمانگر او قابل مشاهده شود. پايداري درمان ممکن است موقت باشد و با تشخيص پزشک بيمار بعد از گذشت 3 الي 6 ماه جهت نگهداري درمان به کلينيک مراجعه مي کند با اين تفاوت که ديگر نيازي به طي دوره کامل پروتکل درماني نمي باشد و 1-3 جلسه جهت نگهداري درمان کافي خواهد بود. تا بحال هيچ گزارش آکادميک و موثقي در مورد سوء اثر rTMS گزارش نشده است، و تنها عارضه جانبي آن يک سردرد خفيف اعلام شده است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 13 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کانديداي دکتري| روانشناس | مشاور | رواندرمانگر در بروجرد