۳۵
۸۵
آقــا

مشکل جنسی؟

سلام آقای دکتر بنده مشکلم کوتاهی و باریکی آلت تناسلی هست قبلا به پزشک مراجعه کردم گفتن خوبه مشکلی نیست ولی واقعا از نظر خودم و تمام کسایی که دیدن خیلی کوچیکه تحقیق کردم راهی برا بزرگ کردنش انگار نیست ولی میگن میشه با تزریق چربی حداقل چند سایز کلفت ترش کرد که از این وضعیت دربیاد آقای دکتر من 35 سالمه و به دلیل همین مشکل هر رابطه ای داشتم زود تموم شد و قطع رابطه داشتم و نتونستم ازدواج کنم شما میتونین کاری کنین برام یا حداقل پیشنهادی بهم بدین؟

1 پـاسـخ

بازدید : 28 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري - تناسلي مردان (اورولوژي) در تهران