۲۰
۶۰
آقــا

بیماری ا میکرون؟

سلام وقت بخیر ،دخترمن یک هفته بعد از زدن سومین دوز واکسن برکتش یعنی در تاریخ 20 بهمن دچار دل‌درد وتب ولرز شدید وبه خصوص لرز شدید تا سه روز بود بعد خوب شد ،بعد از اون پدرش با علایم سرفه وسرماخوردگی مریض شد.دوباره 5 اسفند دخترم با کمی گرفتگی گلو و سرفه مریض شد وگلوش درد گرفت ،خشکی گلو داشت و سرفه وخلط چسبناک زرد رنگ که داروی آزیترو مایسین و شربت دیفن هی رامین وقرص مکیدنی، قرص ویتامین 7 cجوشان استفاده کرد .در تاریخ 7اسفند افتاده به
عطسه وابریزش شدید عطسه وکمی اسهال ،لطفا راهنمایی کنین،به شربت برم هگزین ومسکن nsaideهم حساسیت داره

بازدید : 39 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي عفوني و گرمسيري در شیراز