۴۳
۸۵
خانــم

سنگ حالب؟

سلام ..من درد شدید پهلو داشتم که باهیچ مسکنی کم نمیشد بامروفین دردم رو کم میکردن .توبیمارستان نیشابور دیروز با ازمایش وسنوگرافی فهمیدن سنگ از کلیه راستم به میزان 8کیلی امده بیرون ودرمحل UPJگیرکرده گفتن برین جراح کلیه مشهد ..منم نوبت گرفتم برای شما چکارباید بکنم خیلی دردم شدیده ناگفته نماند سه تا سنگم توکلیه چپ دیدن به میزان 3و4و5 میلی در کلیسهای فوقانی وتحتانی ومیانی

بازدید : 37 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژيست) در سده لنجان