۲۷
۶۵
آقــا

سلام من 7 هفته و2روزم؟

سلام من 7 هفته و2روزم نرفتم دکترمنتظر8 هفتگیمم ک برم سونوقلب امروزلکه کمی دیدم وبشدت استرس دارم
شهرستانم و هرکجازنگ میزنم دکترابه من نوبت نمیدن بیمارستان هم میگه سونوخرابه من چکارکنم تاشنبه سخته صبرکردن 😔😔😔پیشاپیش ممنون ازجوابگوییتون💓

1 پـاسـخ

  • سلام عزيزم، لزومي نداره استرس داشته باشين، هيچ اقدام خاصي هم نياز نيست، فعلا استراحت کنيد اگر خونريزي پيدا کردين و يا درد شديد کمر و زيردل داشتين ميتونين به اورژانس بيمارستان زنان شهرتون مراجعه کنيد اونجا هم معاينه ميشيد هم اگه نياز باشه بصورت اورژانسي سونو واستون انجام ميدن، تا شنبه که ميخواين واسه سونو برين، استراحت و پرهيز از رابطه جنسي داشته باشين.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 42 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران