مشکوک به سرطان سینه یا مشکلات هورمونی؟

سلام خسته نباشین من توسن پایین بچه دارشدم خانم حسینی ودوتا زایمان پشت سرهم داشتم ازبعدازاتمام دومین شیردهیم هنوز بعدازهفت سال شیرمیاداوایل فک میکردم طبیعی اما این قضیه همراه غده هایی هست که داخل سینم حس میکنم والان حس میکنم بیشترشده اینترنت که سرچ کردم دیدم این علائم بعلاوه قاعدگی نامرتبم افسردگیم ویسری علائم دیگه اصلا نشانهای خوبی نیست حالامن بایدچکارکنم خانم دکتر؟ چون راستش باتوجه به چیزایی که خوندم تواینترنت خیلی ناامیدم

بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان و فلوشيپ تخصصي انکولوژي زنان (سرطان) در تهران