3.5
آقــا

فرزند اوتیستیک پسر ؟

سلام
وقت بخیر
من از سمنان مزاحمتون میشم. به علت وجود محدودیت های کرونایی و محدودیت های مربوط به پسرم میخواستم در صورت امکان یک وقت ویزیت آنلاین باهاتون داشته باشم.
من دارای دو فرزند هستم.دوقلو. یکی دختر و دیگری پسر. 3.5 ساله.
تنهامتخصص مغز و اعصاب موجود در سمنان تشخیص اوتیستیک بودن پسرم رو دادن. هفته گذشته از پسرم نوار مغز گرفتم. منتها دکتر متخصص اطلاعات خاصی رو بهمون نداد و فقط چند مورد دارو رو برای پسرم تجویز کردن.
ممنون میشم برام این فرصت رو فراهم کنید تا باهاتون ویزیت آنلاین داشته باشم.

1 پـاسـخ

بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب کودکان در تهران