مشکلات زناشویی؟

من تو سن کم ازدواج کردم ، نمیدونم چجوری بنویسم ولی احساس میکنم دارم دیوونه میشم ،همش دارم گریه میکنم ،کاملا ناامیدم ،دلم میخاد بمیرم ،همش دارم دعوامیکنم ، نمیدونم چیکارکنم ،نمیتونم به خودم کمک کنم

1 پـاسـخ

  • سلام وقت شما بخير،تشخيص دقيق براي شما زماني گذاشته ميشه که حضوري مشاوره تشخيصي براتون انجام بگيره،و بعد از تشخيص ميتونيم براتون درمان مناسب رو در نظر بگيريم جهت راهنمايي بيشتر ميتونيد با اين شماره تماس بگيريد 09147494684

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 61 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در کرج