۳۷ هفته
۲.۶۵۰
آقــا

درمورد ریه نوزاد ؟

سلام و خسته نباشی سوال درمورد ریه نوزاد 37 هفته هست یعنی یه سه روز دیگه میخواست که 8 ماه تمام کنه و وارد 9 ماه بشه خواستم بدونم بعد ممکن هست که از لحاظ تنفسی مشکلی براش پیش بیاد البته الان دیروز به دنیا اومده و الانم بستری و زیر دستگاه اکسیژن ممنون میشم اگه کمکم کنی

1 پـاسـخ

  • سلام بله ولي احتمالش کنه
    به هر حال اگه بعد از تولد مشکل ادامه داشت ابتدا فوق تخصص نوزادان و اگه بالاي سن يک ماه مشکل ادامه داشت توسط فوق تخصص ريه کودکان بايد ويزيت بشن

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 128 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ريه کودکان در تهران