ضرر موسیقی بر اعصاب و بدن؟

سلام و وقت بخیر خدمت شما سوالی داشتم آیا آهنگ و موسیقی برای اعصاب و بدن مضره مثلا چه موسیقی هایی ممکنه اثر منفی بذاره بر اعصاب ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر از شما و همکارانتان

6 پـاسـخ

  • سلام،موسيقي به لحاظ علمي باعث تحريک بخش هاي مختلف مغز شده و با ترشح دوپامين(هورمون شادي)،احساس خوبي در فرد ايجاد مي کند،ويژگي اصلي موسيقي انتقال احساس آرامش به فرد است،همچنين ضربان قلب خود را با موسيقي که به آن گوش مي دهيد،هماهنگ ميکند،لذا گوش دادن به موسيقي آرامبخش،کمک زيادي براي کاهش استرس مي کند.
    جهت راهنمايي در صورت نياز،مي توانيد با شماره 09147494684(کلينيک نويد آرامش) تماس بگيريد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • باسلام موسيقي هاي که هارموني مغز بهم ميريزن مثل خواننده هاي که به سبک محراب و تتلو و... ميخونن وزير زميني هستن

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام و وقت بخير
    دوست عزيز در علومي که به انسان و
    رفتار انسان مربوط ميشه هيچ قاعده و قانوني نيست براي همين در روانشناسي ما نظريه داريم قانون نداريم چون نمي تونيم به همه تعميم بديم
    در رياضي قانون تالس يا فيثاغورت هميشه قانون هست ولي در روانشناسي ما فقط نظريه داريم.
    پس نتيجه ميگيريم که انسان هاي متفاوت برداشت هاي متفاوت، امکان داره يک شخص با موزيک پاپ آرامش بگيره و يک نفر بيشتر متشنج و مضطرب بشه
    پس فردي هست
    ولي طبق تحقيقات انجام شده موسيقي سنتي براي رشد جنين و حافظه بسيار موثر بوده
    يادمون باشه که اولين نقطه اي که از وجود انسان شکل ميگيره قلب هست و ريتم و نبض داره
    موسيقي مي‌تونه مفيد هم باشه البته بستگي به ساختار روان هر فرد داره
    موفق باشيد
    نداطباطبايي جبلي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام. طبيعتا موسيقي هايي هستن که خود ما در اتاق درمان زمان رلکسيشن براي مراجع پلي ميکنيم. موسيقي هاي ملو و ارامبخش.
    ريتم هايي مثل 6 و 8 و پاپ بشرط اينکه شعر مناسبي داشته باشه براي تخليه انرژي و هيجان از نظر علمي خيلي هم خوبه
    ولي موسيقي هايي مثل راک و ... ممکنه تو شرايطي اسيب رسان باشه
    ولي بهر حال افراط و تفريط تو هر چيزي اسيب رسانه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 120 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در رشت