۴۱
۶۵
خانــم

از بین بردن خط اخم؟

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر ،
ببخشید من بر اثر حساسیت زیاد به نور خورشید خط اخم ب صورت 11 چ خیلی عمیق بین پیشانی ام حک شده که خیلی اذیتم میکنه و چند بار هم بوتاکس کردم و نتیجه ای نداشت خواستم بپرسم درمان قطعی برای این عارضه هست؟

3 پـاسـخ

  • سلام
    بهترين كاري كه ميتونيد انجام بديد تزريق بوتاكس هر چهار ماه يكبار به علاوه تزريق ژل هست .البته ممكنه تزريق يك بار ژل به شرط تزريق به موقع بوتاكس كفايت كنه ونياز به تمديد نباشه ويا حد اكثر سالي يكبار نياز باشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام بوتاکس براي چين هاي به اين شکل ممکنه در طولاني مدت جواب بدهد يا اينکه ممکن است اثري نداشته باشد
    بايد مشخص شود چه نوع بوتاکسي تزريق کرده ايد ؟ايا با بوتاکس حرکات عضلات کمتر شده است ؟
    در بعضي از موارد ميشود اين خطوط رو با فيلر پر کرد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • با سلام
    يکي از بهترين درمان هاي خطوط و چروک هاي پيشاني تزريق بوتاکس است اما در برخي نواحي و مواردي شبيه به تصوير نياز به استفاده از فيلر در ناحيه فوق براي پر کردن و سپس درمان با بوتاکس مي باشد .........پزشکان مشاور مطب.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 530 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در یزد