۳۳
۴۰
خانــم

محدودیت حرکتی ؟

عرض سلام وادب من مطب شما آمدم مشکل شکستگی مچ پا داشتم گچ گرفته بودن حدود ده ماه میگذره دچار محدودیت حرکتی هستم معاینه کردید فیزیوتراپی برام نوشتید چهار جلسه انجام دادم نتیجه نگرفتم دکتر گفت دیگه نتیجه نمیگیرم الان خودم تمرین میکنم اما یکم مشکل دارم ایا باز فیزیوتراپی ادامه بدم؟؟

1 پـاسـخ

  • سلام و وقت به خير دامنه حرکتي به تدريج اعاده ميشه و به هر شکل حرکات فيزيوتراپي در منزل يا از اون بهتر فيزيوتراپي در مراکز فيزيوتراپي مجرب و حرفه اي بايد ادامه پيدا کنه تا محدوديت حرکتي که در طول چندين ماه دوران گچ گيري و احتياطهاي بعد اون رو داشتين به تدريج برطرف کند. پروسه در چندين ماه بوجود اومده و نتيجه هم چندين ماه طول مي‌کشه و بايد ادامه يابد. پس از دوره فيزيوتراپي خوب در خرداد ماه مجدد بعد هماهنگي تشريف بيارين براي معاينه و بررسي مجدد. اگر محدوديت حرکتي يا دردي بود بعد از ارزيابي مجدد ممکن است نياز به عمل آرتروسکوپي مچ پا انجام بدهم که بررسي غضروف مفصل و آزاد سازي چسبندگي ها خواهد بود. فعلا ادامه فيزيوتراپي در مراکز مجرب و حرفه اي، دارو در صورت درد حتي رفتن به جيم و کلاسهاي ورزشي تحت نظر مربي. مراجعه خرداد ماه حضوري. در صورت سوال يا مشکل ويزيت آنلاين در سامانه سلامت بدون مرز sbm24.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 78 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي پا و مچ پا در تهران