ترمیم کلی دندان اعم از پرکردنی جمعی وکلی؟

سلام خانوم دکتر من دندان هام با وجود رسیدگی اصلا اوضاع خوبی ندارند و نیاز ب ترمیم اساسی دارند و چون سنی ندارن کلا دارم از خنده میوفتم شش هفت تا از دندونام جزعی پرکردن میخوان و دوسه تاهم وضعیت مناسبی ندارند خواستم بدونم من یک پدرم با بچه کوچیک و کارگرم تخفیف نمیخوام فقط اینک میتونم شرایطی مثلا قسطی انجام بدم بابت ضمانت هم چک یا چیزی باشه معتبر دارم فقط اینک بتونم هزینه‌اش پرداخت کنم و درست کنم قبل از اینک همه خراب شن ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام و وقتتون بخير زحمت بکشيد با مطب تماس بگيريد تا منشي براتون يک وقت ويزيت بگذاره و من دندانها و ميزان کاري که دارين را بهتون توضيح بدم و از نظر هزينه و شرايط پرداختش با هم صحبت کنيم. اميدوارم بتونم براتون مفيد باشم. موفق باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک زيبايي در سنندج