ختنه نوزاد 26 روزه؟

با سلام و عرض ادب خدمت شما جناب دکتر
نوزاد پسر بنده 26 روزه هست، زمان بدو تولد در زایمان طبیعی 4 کیلو وزن داشتند الان 4.600 گرم وزن دارند
یک هفته بدلیل مراقبت های بعد از تولد و زردی در بیمارستان بستری شدند.
روز 21 به پزشک مراجعه کردیم گفتن نوزاد کمی زردی داره باید بمیزان 2روز شیر مادر قطع بشه و از شیر خشک استفاده بشه، از این لحظه به بعد نوزاد پسرم کمی با کاهش ادرار مواجعه شد تا حدی که در قسمت پوست مجراء ادرار کمی تنگ تر از قبل شده است.
اولا قصد داریم خدمت برسیم تا هم چکاب و راهنمایی فرمایید و هم شرایط ختنه کردن نوزاد را اعلام بفرمایید.
و اینکه چه نوع از شیوه ختنه رو اقدام کنیم ؟ ( شیوه سنتی یا حلقه )
ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید.
باتشکر
شکوری

1 پـاسـخ

بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي کليه کودکان (نفرولوژي) در طبس