۱۶_۱۷
۴۵
خانــم

خونریزی بین دو پریود؟

سلام خانم دکتر وقتتون بخیر
من 16 سالمه و شهریور ماه 17 سالم میشه
الان حدود شش ماهه همش بین دو پریودم خونریزی دارم بعضی وقتا کم و بعضی وقتام مثل پریود زیاده و باعث میشه یهو کله لباس زیر و شلوارم کثیف بشه این ماه 13 ام پریود شدم و 25 ام همین ماه باز خونریزی خفیفی داشتم و الان حدود پنج ساله پریود میشم و منظمه معمولا ولی ی مدت یکم هر ماه پریود میشدم بعدش دهم شدم و الانم ک 13 ام میشم
خودم خیلی بی اشتهام و جدیدا حالت تحوع و سرگیجه هم همش دارم و چشام سیاهی می‌ره یهو نسبت ب سنم خیلی لاغرم و آزمایش تیرویید و کم خونی هم ک این ماه دادم مشکلی نداشتم
اگه میشه کمکم کنید🥲😔
شما چ تشخیصی میدید؟ ممکنه سرطان داشته باشم؟؟؟

1 پـاسـخ

بازدید : 29 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان، زايمان، نازايي و زيبايي در گرمی