۳۲
۵۸
آقــا

جذب نشدن غذا؟

با عرض سلام و خسته نباشید.
پسرم 32 ساله
وزنم 58 کیلو
هرموقعه غذا میخورم بعد از پنج دقیقه باید بروم دستشویی انگاری هیچی جذب بدنم نمیشه مشکل از چیه ا؟ازمایش انگل هم دادم چیزی نبوده
خیلی دوست دارم بخاطر لاغری چاق شوم...
ممنون.

1 پـاسـخ

  • سلام وقتتون بخير باشه
    براي کمبود وزن و يا عدم جذب مواد غذايي بايد آزمايش کامل داده بشه و اگر دارويي استفاده ميکردين يا در حال حاضر استفاده ميکنيد، بررسي بشه و نوع مواد غذايي که مصرف ميکنيد هم بسيار مهم است و بايد چک بشه.
    ميتونين براي مشاوره حضوري يا غيرحضوري و آنلاين با شماره 22117004 تماس بگيريد و بتونيم دقيق تر راهنمايي تون کنيم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 29 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در کرمان